Zorgpad niveau 4 theorieboek voorlichting advies en instructie

Prijs: € 36,05
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Voorlichting, advies en instructie Dit theorieboek bevat alle kennis die je nodig hebt om voorlichting, advies en instructie te kunnen geven op de werkvloer. De inhoud en de indeling van de leerstof i...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Voorlichting, advies en instructie
Dit theorieboek bevat alle kennis die je nodig hebt om voorlichting, advies en instructie te kunnen geven op de werkvloer. De inhoud en de indeling van de leerstof in dit boek zijn bepaald door het kwalificatiedossier Verpleegkundige mbo.
Wat is preventie en welke preventieniveaus bestaan er? Wat is jouw rol daarin als verpleegkundige? Hoe geef je goede voorlichting en goed advies aan de zorgvrager? Wat is zelfmanagement en kan de zorgvrager hier wel of niet zelf voor kiezen? Wanneer zet je groepsvoorlichting in? Dit theorieboek geeft antwoord op al deze vragen.
‘Voorlichting, advies en instructie’ maakt deel uit van ZorgPad, de flexibele leeroplossing voor het opleiden van verzorgenden-IG en mbo-verpleegkundigen. Naast de theorie biedt ZorgPad online verwerking door middel van interactieve vragen, casuïstiek, praktijksituaties, vaardigheden, video’s van verpleegtechnische handelingen, kennis- en vaardigheidstoetsen en eindopdrachten. Alles wat je nodig hebt voor je opleiding.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001873035
Auteur Noordhoff Uitgevers
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: